Sinds begin dit jaar zijn Mariëlle en ik gestart met de Welles! Office Academy. Binnenkort vindt de informatieavond voor de basisopleiding voor Virtual Assistants plaats en we hebben een aantal interessante workshops voor ondernemers georganiseerd. Wat is het toch leuk om hiermee bezig te zijn! We voeren veel mooie gesprekken met verschillende bedrijven en ondernemers die geïnteresseerd zijn om het beroep Virtual Assistant én de opleiding voor VA’s naar een hoger plan te tillen en dat neemt allerlei verschillende vormen én samenwerkingen aan. Hierover vertellen we je meer op een later moment. Al deze gesprekken maken in ieder geval dat wij overlopen van ideeën om de Welles! Office Academy verder te ontwikkelen en dat geeft zoveel inspiratie en energie!

Op dit moment kijken we met veel plezier uit naar de informatieavond voor de basisopleiding Virtual Assistant/Online Office Professional die over een klein weekje plaatsvindt. Deze opleiding is bedoeld voor Office Professionals die graag zelf aan de slag willen. Wij helpen hen hiermee te starten en te zorgen dat zij met vertrouwen deze stap kunnen gaan zetten.

 

Waar we gaandeweg achter zijn gekomen is dat er veel ondersteuners zijn die (nog) niet de stap durven/kunnen/willen zetten naar zelfstandig VA en dat is best begrijpelijk. Niet iedereen kan of wil het zich veroorloven om deze sprong in het diepe te wagen. Daarnaast is de huidige functie van secretaresse, managementassistente, ondersteuner in loondienst flink onderhevig aan veranderingen en wij merken dat veel mensen in deze functies hun baan verliezen. De markt vraagt om het maken van een omslag; meer zelfstandigheid, pro-activiteit en kennis van verschillende online mogelijkheden. Welles! Office Academy biedt de mogelijkheden je kennis en vaardigheden op deze gebieden te vergroten. Daarom gaan we de basisopleiding ook mogelijk maken voor VA’s die in loondienst willen.

 

Concreet betekent dit voor de basisopleiding die in september start dat het eerste deel van module 1 in 2 verschillende groepen zal plaatsvinden: VA’s die zelfstandig hun bedrijf willen opzetten en VA’s die in loondienst willen (blijven). Voor deze laatste groep zijn we de module aan het herschrijven naar de behoefte die daar ligt en zal meer gaan over de te maken omslag.

Module 6: Sales & Acquisitie zal een andere invulling gaan krijgen voor de VA’s die in loondienst willen blijven. We zijn nog bezig met de ontwikkeling hiervan. De overige modules blijven gelijk voor beide groepen.

 

Voor ervaren VA’s zijn we ook druk bezig een supermooi programma samen te stellen; deze zullen we in het najaar lanceren.

Je ziet het, Welles! is volop in ontwikkeling en we hebben nog veel meer ideeën. Houd ons dus in de gaten!

 

Wil je meer informatie over de basisopleiding of over onze activiteiten mail ons dan op info@wellesofficeacademy.nl, bel ons op 0172-263200 of schrijf je in voor informatieavond welke plaatsvindt op donderdag 14 juni van 19.30-21.30 uur in Hazerswoude-Dorp.

 

Lieve groetjes van Mariëlle en Mirelle

Welles! Office Academy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.