Kwetsbaar en dankbaar. Zo heb ik me de afgelopen maanden gevoeld. Zowel privé als zakelijk zijn het pittige tijden geweest. Meestal los ik zaken in mijn eentje op maar ik weet ook dat ik ontzettend kan piekeren en daar was ik een beetje klaar mee. Ik zat teveel in mijn hoofd, at slecht en slapen ging ook al niet veel beter. Ik wilde écht voelen en zaken bij de kern aanpakken.

Natuurlijk heb ik fijne vrienden en familie waar ik mee kan praten maar ik bedacht me dat ik een tijdje geleden een hele fijne vrouw heb leren kennen op een netwerkbijeenkomst en dat zij vitaliteitscoach is. Ik voelde toen al een klik en wilde haar als coach en impulsief als ik ook ben😊 heb ik haar direct een berichtje gestuurd dat ik graag haar hulp wilde inschakelen. Zij reageerde vrijwel meteen en een aantal dagen later hadden we onze eerste afspraak. Als eerste zijn we aan de slag gegaan met het piekeren. Ik wilde het piekeren een halt toeroepen en ging met fijne tips naar huis hoe dat aan te pakken. Gebruikmakend van haar tips viel het me op hoe ‘makkelijk’ ik het piekeren eigenlijk stop kan zetten. Het is gewoon nooit zo in me opgekomen om dat te doen; ik dacht altijd dat ik dat nodig had om overal op voorbereid te zijn. Wat een rust geeft dat! Ik pas het nu veel vaker toe en daar wordt het leven een stuk rustiger van.

We zijn intussen, al wandelend, een aantal sessies verder en wat is het fijn dat er iemand naar je luistert die toch wat verder van je weg staat en kritische vragen stelt. Zo ben ik er ook achter gekomen dat mijn zelfbeeld vooral gebaseerd is op dingen die niet reëel of feitelijk zijn en ook op wat anderen van mij vinden. Ook daar ben ik mee aan de slag gegaan en daardoor zit ik veel beter in mijn vel.

Ik ben heel blij dat ik deze stappen heb gezet. Blij met de rust die dit geeft. Inmiddels loopt het met mijn opdrachten ook weer goed en ben ik volop aan het werk. Dat was een aantal maanden geleden wel even anders toen corona om de hoek kwam kijken. Gelukkig zijn bijna al mijn klanten weer teruggekomen en ben ik ook aan werk met nieuwe klanten. De inschrijvingen voor de opleiding voor startende Virtual Assistants lopen lekker en ik ga met een aantal VA’s starten met individuele coaching om hun bedrijf verder op te starten. Bestaande en nieuwe samenwerkingen worden (weer) opgestart. Mijn energie begint weer te stromen!

Mijn coach heet Jill Siereveld en ik ben echt heel dankbaar voor haar begeleiding. Ik gun jou ook een Jill dus als je behoefte hebt aan een coach, zoek haar dan vooral op. Ik kan haar van harte aanbevelen! Ik ga vandaag relaxed mijn vakantie in. Even 2 weken helemaal niets en samen met mijn lief en kids leuke dingen doen.

Maak er een mooie zomer van!

 

Lieve groet,

 

Mirelle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.