Working with Mi

Wat een rare tijden zijn het nu. Er gebeurt veel rondom de coronacrisis en de huidige maatregelen hebben voor veel ondernemers echt nare consequenties. Zo niet voor de Virtual Assistants. Juist door de coronacrisis is het werk voor VA’s echt toegenomen. Daar had ik ruim een half jaar geleden wel even een hard hoofd in toen aan de start van corona het werk toch even stil kwam te liggen. Een aantal van mijn klanten had even de tijd nodig om om te schakelen naar online. Gelukkig zijn ook zij weer up and running.

Door het vele online werken ervaren andere ondernemers nu dat het online werken prima gaat en ook de toekomst heeft en dat je een efficiënte en vruchtbare samenwerking kan hebben met een Virtual Assistant die je ontzorgt en met je meedenkt. Ik kan inmiddels de vragen van ondernemers voor ondersteuning als VA niet meer zelf aan dus zet mijn netwerk in om aan die vragen te kunnen voldoen.

 

Learning with Mi

Daarnaast begeleid ik nu meer dan voor de coronacrisis diverse startende VA’s en komen de eerste aanmeldingen voor de opleiding die in februari van start gaat binnen. Ook gaan we bij Welles Office Academy, op veler verzoek, deze opleiding in een online versie aanbieden. De verwachting is dat deze in het eerste kwartaal van 2021 van start kan gaan. Binnenkort komt hier meer informatie over op onze website.

Als je mij een beetje volgt dan weet je dat ik regelmatig gastlessen verzorg voor verschillende scholen, waaronder het MBO Rijnland en het Albeda College. Met deze laatste gaan we op heel korte termijn weer in gesprek om kaders en daaropvolgend inhoud te geven aan het vak Virtual Assistant als keuzedeel binnen de opleiding voor Management Assistants. Superbenieuwd hoe dat eruit gaat zien. Ik ben er trots op dat ik hieraan kan bijdragen en heb er veel zin in.

 

Together with Mi

Waar ik ook veel zin in heb is de samenwerking met Sylvia Zitter. Met Sylvia heb ik al eerder gewerkt binnen Welles Office Academy en deze samenwerking hebben we weer opgepakt. Samen gaan we onder meer met de sales en mijn personal branding aan de slag. Wat je allemaal niet kan verzinnen met ‘Mi’😊. Ik word door intimi altijd ‘Mi’ genoemd en deze zomer kreeg ik ineens allemaal leuke ideeën om ‘Mi’ in te zetten als personal branding voor mijn bedrijf. Ik heb het voor een deel ook al doorgevoerd in de programma’s die ik aanbied en ik merk dat mensen dit ook echt onthouden, mij benaderen en in de communicatie ook al ‘Mi’ noemen. Ik vind het leuk!

 

Happy to be Mi

Als ik het zo allemaal opschrijf, besef ik heel goed dat het echt stroomt binnen Welles en dat dit niet voor iedereen geldt. Bijna iedere dag gebeurt er wel iets bijzonders en ik ben daar heel dankbaar voor. En ik weet ook dat mijn professionaliteit, eigen (online) zichtbaarheid en in contact blijven met mijn netwerk dit mede mogelijk maakt. De afgelopen maanden hebben veel mensen dit tegen mij gezegd en voor mij is het de normaalste zaak van de wereld om dingen op die manier aan te pakken. Ik sta daar nooit zo bij stil eigenlijk maar ik pluk hier echt de vruchten van. Ik benadruk dat ook altijd in de opleiding en de individuele sessies met de deelnemers. Laat mensen weten dat je er bent en blijf in contact, dat is zo belangrijk.

Ik kijk uit naar de maanden die voor me liggen. Het is uiteraard heel dubbel omdat we ook te dealen hebben met de coronacrisis en alles wat daardoor minder mogelijk is en misschien nog wordt, maar qua werk geniet ik volop!

Wil je een keer in contact komen, schrijf je dan in voor de Just ask Mi sessies die ik iedere 2 weken verzorg. Dan beantwoord ik graag je vragen en wie weet wat daaruit voortkomt.

 

Lieve groet van Mi

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.