Boek ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’

Wil je meer weten over dit vak? Ben je misschien al op zoek gegaan naar meer informatie? Online is hierover veel te vinden, maar het is handiger als je alles bij elkaar hebt. Dat miste Mirelle in haar zoektocht naar informatie over VA’s. Zij had een boek erg fijn gevonden. Daarom is zij het zelf gaan schrijven!

Met het schrijven van dit boek wil zij meer bekendheid geven aan het vak Virtual Assistant. Er vindt een verschuiving plaats in de ondersteunende beroepen en functies, zoals secretaresse, waardoor er steeds meer behoefte is aan VA’s en meer informatie over het vak.

In dit boek zet Mirelle helder uiteen wat het werken als Virtual Assistant behelst, waar je aan moet denken, waar je op voorbereid moet zijn en hoe je dat doet, welke tools je kunt gebruiken en hoe belangrijk communicatie is. Zij neemt je voor een deel ook mee op haar reis, met alle ups en downs, en hoopt je hiermee te inspireren om ervoor te gaan.

Wil je alvast een voorproefje? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een hoofdstuk uit het boek.

Je kunt het boek hier bestellen. De kosten voor het boek zijn € 22,50, incl. btw en verzendkosten.

Het boek is ook verkrijgbaar als Ebook via deze link!

Recensies

Wat een informatief en duidelijk omschreven boek! Ik heb het in bijna 1 adem uitgelezen. Het mooie vind ik dat je na het lezen van dit boek zelfstandig al een start kunt maken met je eigen business. Mede dankzij de handige online tools die uitgelegd worden! Aanrader voor iedereen die twijfelt, maar ook een perfect naslagwerk voor iedereen die al gestart is!

Ben je net gestart of wil je starten als virtual assistant? Dan weet ik zeker dat je in dit boek antwoord vindt op veel van jouw vragen. Leest lekker weg, heel veel tips en tricks, kortom echt een aanrader!

Een absolute aanrader voor als je er over denkt om virtual assistant te worden of al bent! Leest fijn en er staan veel bruikbare tips in.

Ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Mooi om te lezen hoe jullie zijn begonnen en hoe jullie reis is geweest en nog steeds is naar het ondernemerschap. Ik heb onlangs een opleiding voor Virtual Assistant (VA) afgerond en ik ben nu bezig om mijn eigen bedrijf als VA op te zetten. Dit boek is voor mij een bevestiging van wat ik al weet maar heeft mij ook inspiratie en motivatie gegeven dat je gewoon moet beginnen en dat er gaande weg veel kansen en mogelijkheden zijn. De informatie over de online tools en persoonlijke verhalen maakt het boek heel fijn om te lezen.

Mail mij een hoofdstuk van het boek ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’