Op regelmatige basis verzorgen wij, in samenwerking met een aantal van onze klanten en relaties, Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals. De onderwerpen zijn uiteenlopend en actueel.

Hieronder vind je een overzicht van de Inspiratiesessie die in het voorjaar van 2019 plaatsvinden. De kosten voor deze Inspiratiesessies bedragen € 197,-, excl. 21% btw (incl. lunch) per sessie.

Data Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals

11 september 2019: Inspiratiesessie Slim werken met Teams en OneNote. Wilma Nedermeijer deelt al haar geheimen met je om o.a.:

  • OneNote en Teams optimaal te gebruiken (veel vakgerichte praktijkvoorbeelden!).
  • In Teams samen met je opdrachtgever te werken aan bestanden
  • Je notities nooit meer kwijt te zijn en overal bij de hand te hebben.
  • Te gaan van ‘mailen naar delen’.
  • Je te kunnen onderscheiden als VA door te kiezen voor Office 365 als samenwerkingstool
  • Minimaal 20% efficiëntiewinst te behalen.

Deze Inspiratiesessie wordt verzorgd door Wilma Nedermeijer. Wilma heeft een jarenlange ervaring als VA, is expert en trainer op het gebied van slim inzetten van Outlook, OneNote en Teams binnen Office 365 en heeft al veel VA’s getraind.

18 oktober 2019: Inspiratiesessie Werkgeluk door Onno Hamburger

We leven in een snel veranderde wereld. De toegenomen dynamiek en uitdagingen vraagt veel van management/ondernemers en managementondersteuners/virtual assistants. Aandacht voor gelukkig werken werkt daarbij als een buffer tegen de toegenomen stress en dynamiek van deze tijd. Gelukkig(er) Werken is daarbij geen doel op zich maar helpt mensen zichzelf beter te leren sturen in deze turbulente tijden. Én dit leidt weer tot een betere dienstverlening, efficiënter werken en meer geluk in werk en privé.

Schrijf je hieronder in voor een van onze Inspiratiesessies