Op regelmatige basis verzorgen wij, in samenwerking met een aantal van onze klanten en relaties, Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals. De onderwerpen zijn uiteenlopend en actueel.

Hieronder vind je een overzicht van de Inspiratiesessie die in het voorjaar van 2020 plaatsvinden.

De kosten voor de Inspiratiesessies bedragen € 197, excl. 21% btw.

Data Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals

25 maart 2020: Inspiratiesessie ‘Slim werken met Outlook’ door Wilma Nedermeijer

Als Virtual Assistant/Freelance Office Professional is Outlook jouw dagelijks gereedschap. Steeds vaker heb je het idee dat je werk alleen uit e-mail bestaat. Je besteedt er een groot deel van de dag aan. Het verwerken van e-mails in je eigen inbox en wellicht ook die van je klant. Je leest ze, verwerkt ze en probeert ook nog eens de regie te houden over de acties die eruit voortkomen. Je hebt het gevoel dat er meer uit Outlook te halen moet zijn. Maar wat? Hectiek. Waan van de dag. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om je werk af te krijgen. Laat staan dat je tijd hebt om te onderzoeken hoe Outlook je zou kunnen helpen als je er álles uit zou halen. ‘Geen tijd. Laat maar. Ik doe het nog wel even zoals ik het altijd deed.’

Als dit herkenbaar voor je is en je Outlook echt vóór je wil laten werken, meld je dan aan voor de Inspiratiesessie ‘Slim werken met Outlook’ en Wilma Nedermeijer deelt al haar geheimen met je.

20 mei 2020: Inspiratiesessie Profit First door Esther van der Meer

Tijdens de inspiratiesessie PROFIT FIRST leer je de vier basisprincipes van dit systeem, spelen we een geldspel, ontvang je handige tips en tools en krijg je DE tip die je meteen toe kunt passen zodat je direct (de volgende dag!) meer winst maakt.

Je leert hoe je met Profit First jouw bedrijf kunt sturen
Je leert hoe je met Profit First jouw doelen gaat behalen en je dromen kunt laten uitkomen
Je leert hoe je met Profit First ook je persoonlijke financiën (en die van je kinderen?) kunt managen.

Schrijf je hieronder in voor een van onze Inspiratiesessies