Op regelmatige basis verzorgen wij, in samenwerking met een aantal van onze klanten en relaties, Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals. De onderwerpen zijn uiteenlopend en actueel.

Hieronder vind je een overzicht van de Inspiratiesessie die in het voorjaar van 2020 plaatsvinden. De Inspiratiesessies vinden in mei plaats via Zoom.

Data Inspiratiesessies voor VA’s/Freelance Office Professionals

13 mei 2020 van 10.00-11.30 uur: gratis verkorte Inspiratiesessie Profit First door Esther van der Meer

Tijdens deze gratis verkorte inspiratiesessie Profit First gaat Esther van der Meer in op wat dit kan betekenen in deze tijd van corona-consternatie.

  • Je krijgt voorbeelden dat bij gebruik van Profit First er een buffer voor moeilijke tijden is.
  • Je kunt meteen aan de knoppen draaien als je omzet door onvoorziene omstandigheden wegvalt.
  • Je maakt een doelgericht plan voordat je “zomaar” Profit First gaat implementeren.
  • Het is meer dan alleen geld in een potje doen… en dit heeft alles te maken met moneymindset en het  helpt je om tegenvallers beter te kunnen incasseren.
  • En het helpt je ook om elke keer een feestje te vieren als het tijd is voor je winstuitkering.

10 juni 2020 van 9.00-12.00 uur: Inspiratiesessie ‘Slim werken met Outlook’ door Wilma Nedermeijer

Als Virtual Assistant/Freelance Office Professional is Outlook jouw dagelijks gereedschap. Steeds vaker heb je het idee dat je werk alleen uit e-mail bestaat. Je besteedt er een groot deel van de dag aan. Het verwerken van e-mails in je eigen inbox en wellicht ook die van je klant. Je leest ze, verwerkt ze en probeert ook nog eens de regie te houden over de acties die eruit voortkomen. Je hebt het gevoel dat er meer uit Outlook te halen moet zijn. Maar wat? Hectiek. Waan van de dag. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om je werk af te krijgen. Laat staan dat je tijd hebt om te onderzoeken hoe Outlook je zou kunnen helpen als je er álles uit zou halen. ‘Geen tijd. Laat maar. Ik doe het nog wel even zoals ik het altijd deed.’

Als dit herkenbaar voor je is en je Outlook echt vóór je wil laten werken, meld je dan aan voor de Inspiratiesessie ‘Slim werken met Outlook’ en Wilma Nedermeijer deelt al haar geheimen met je.

De kosten voor deze Inspiratiesessie bedragen € 197,- excl. 21% btw.

Schrijf je hieronder in voor een van onze Inspiratiesessies