Inspiratiesessie: Plannen kun je leren!

In deze tijd waarin privé en zakelijk leven constant met elkaar verweven zijn is het fijn om structuur aan te brengen en hierdoor meer rust in je hoofd te krijgen. Een digitale to lijst zou een deel van de oplossing kunnen zijn. Er zijn meerdere tools die structuur kunnen bieden en waarin je kunt samenwerken met andere Virtual Assistants of opdrachtgevers.

In deze inspiratiessessie van José Flaton leer je heel praktisch efficient gebruik te maken van de online tool Trello. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een 2 compleet ingevulde Trelloborden. Een bord met jouw to do list én een bord waarin je geleerd hebt samen te werken met je opdrachtgevers.

Wil jij leren hoe je jezelf structuur en focus bijbrengt met behulp van Trello?

Schrijf je dan in voor deze inspiratiesessie.

Want bedenk: stress ontstaat niet door werkdruk, maar door gebrek aan focus en structuur!

Sinds 2003 is José Flaton ondernemer en eigenaar van Flaton Makelaars Taxateurs. Zij is gegroeid van zzp’er naar werkgever met 3 vaste personeelsleden.

Met deze ervaring en opgedane kennis begeleidt zij nu ook startende ondernemers en zzp’ers die een volgende stap willen nemen met hun bedrijf en tegelijkertijd overzicht en rust willen creëren in zowel hun zakelijke als privéleven. Hiervoor zet zij o.a. haar kennis van Trello in. Kijk voor meer informatie op haar website.

Datum: 22 januari 2021

Tijd: 10.00-14.00 uur 

Locatie: Boezemweg 73, 2641 KG in Pijnacker

Kosten: € 149,- excl. 21% btw