Kennismakingssessies OneNote en Teams voor VA’s

Als VA blijf je niet alleen bij, maar is het belangrijk om voorop te lopen en je opdrachtgever te kunnen adviseren over de te gebruiken tools in jullie samenwerking. Steeds meer opdrachtgevers werken met Office 365. Als VA is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de ins en outs van Office 365. Maar ook welke mooie apps je kunt gebruiken en waar je opdrachtgever documenten kan opslaan, zodat jij er ook bij kunt. Deze kennismakingssessie gaat over twee mooie apps binnen Office 365, namelijk OneNote en Teams. Maak in twee online sessies van 1,5 uur (virtual classroom) kennis met Teams en OneNote. Hoe werken Teams en OneNote samen en hóe kun je de combinatie van deze twee mooie tools inzetten voor je opdrachtgever?

Teams is dé plek waar jullie samenwerken. Jullie virtuele kantoor. Denk aan een gezamenlijke (samen)werkruimte, waar jij samen met je opdrachtgever documenten opslaat en er (eventueel tegelijkertijd) aan samenwerkt. En plek waar jullie je notities aan elkaar kwijt kunnen, gespreksverslagen bijhoudt, werkprocessen benoemt. Maar Teams is ook de plek waar je communiceert, chat met elkaar. Teams en OneNote vormen een gouden combinatie. Gebruik OneNote binnen Teams en leer óptimaal samenwerken.

Als VA van mailen naar delen! Doe je mee?

Wilma Nedermeijer heeft een jarenlange ervaring als VA, is expert en trainer op het gebied van slim inzetten van Outlook binnen Office 365 en heeft al veel VA’s getraind.

Datum: 9 & 16 november 2020

Tijd: 9.00-10.30 uur via Teams

Kosten: € 197,- excl. 21% btw