HEB JIJ VRAGEN OVER HET STARTEN ALS VIRTUAL ASSISTANT?

Één keer per maand verzorgt Mirelle op woensdagochtend van 10.00-11.00 uur online een Just ask Mi sessie. Tijdens deze sessies beantwoordt zij alle vragen die jij als ondersteuner (zelfstandig of in loondienst) hebt met betrekking tot online (samen)werken. Of het nou gaat over hoe je online het meest efficiënt werkt en communiceert, van welke verschillende online tools je gebruik kunt maken, welke documenten je nodig hebt voor bijv. je eigen bedrijf, do’s en dont’s of andere zaken waar jij tegenaan loopt, zij helpt je graag verder. En als Mirelle je niet kan helpen, verwijst zij je graag door naar iemand uit haar veelzijdige netwerk. Laten we van elkaar leren! Deze sessies vinden online plaats en kosten je helemaal niets.

Just ask Mi!

EXTRA LIVE SESSIE JUST ASK MI: 'EEN TOEKOMST ALS VIRTUAL ASSISTANT, IETS VOOR JOU?'

Loop jij al een tijd met het idee om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.
Hoor je steeds vaker over het beroep Virtual Assistant en begint het te kriebelen maar wekt het ook veel vragen op? Dan is deze speciale live sessie Just ask Mi perfect voor jou.

Op veler verzoek verzorgen wij op 8 december van 13.00-16.00 uur een extra live sessie Just ask Mi – Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?

Tijdens deze live sessie neemt Mirelle je mee in alles wat er te weten valt over het vak Virtual Assistant.
Hierbij komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod:
- Wat houdt het werken als VA in?
- Waar moet je bij stilstaan als je aan de slag wilt als VA?
- Welke vaardigheden en kwaliteiten heb je nodig als VA?
- Welke online tools heb je nodig in de samenwerking met klanten?
- Hoe begin je?

In tegenstelling tot de gebruikelijke online Just Ask mi sessies, wordt dit een interactieve live sessie met andere (startende) Virtual Assistants of assistants die overwegen VA te worden waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Op deze manier hopen wij je te kunnen laten zien hoe leuk en interessant het is om zelfstandig VA te zijn én ga je wellicht de keuze maken om ook echt aan de slag te gaan. Daar hopen wij natuurlijk op.

Deze live sessie op 8 december kost je 3 uur van je tijd en € 25,- excl. btw.
Wat krijg je hier allemaal voor terug?

Wij ontvangen jou graag op een fijne locatie met koffie, thee én krijg je veel informatie, adviezen en de kans om meteen je netwerk uit te breiden met gelijkgestemden. En je gaat niet met lege handen naar huis, iedereen ontvangt het boek geschreven door Mirelle 'Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?' t.w.v. € 22,50.

We sluiten af met een hapje en een drankje om nog gezellig na te kletsen. Wil jij erbij zijn? Vul dan onderstaand formulier in om in je te schrijven en dan zien wij elkaar op 8 december. Wij kijken ernaar uit!

Extra live sessie Just ask Mi – Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?
Wanneer: Woensdag 8 december van 13.00-16.00 uur
Kosten: € 25,- excl. btw
Locatie: Vrieslantlaan 6 (De Stadstuin Jin Jersey), 3526 AA in Utrecht

Scroll naar top