Mariëlle en Mirelle inschakelen als sprekers

Mariëlle en Mirelle spreken regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en hun ervaringen. Wil je ons zien spreken? Hieronder een overzicht van evenementen waarop wij spreken.

Wil jij ons ook inschakelen als sprekers? Bel ons op: +31 172-263010 of mail naar info@wellesofficeacademy.com.

Data spreek events

23 januari 2019: Workshop bij de Broekriem in Leiden (14.00-16.00 uur)

Zou ZZP’er worden iets zijn? Deze vraag speelt bij veel mensen die in-between-jobs zijn. Tijdens deze workshop komen er twee sprekers vertellen over hun beslissing op zelfstandige te worden. Het eerste uur stellen zij zich voor. Het tweede uur kan je in een groepsdiscussie al je vragen kwijt die je hebt bij je zoektocht of je ZZP’er wil worden.

6 maart 2019: Workshop De toekomst als Virtual Assistant bij de Regiobijeenkomst van de NVD

De NVD wil als enige vakvereniging voor Directie- en Managementondersteuners meegaan met haar tijd. De afgelopen decennia is met grote regelmaat geroepen dat het vak van een (directie)ondersteuner verdwijnt. Niets is minder waar blijkt; de rol van ondersteuner is nog steeds onverminderd nodig. Wel is de invulling van de functie veranderd en er worden andere competenties gevraagd zoals: situationeel helpen, meer samenwerken, optimalistisch in plaats van perfectionistisch, vanuit eigen kracht opereren, communicatief sterk en kunnen beïnvloeden, dirigent en sparringspartner. Duidelijke keuzes maken en jezelf kunnen profileren. Tegenwoordig worden andere organisatievormen gekozen vanuit de behoefte om efficiënter en flexibeler te kunnen werken. De grens tussen ‘allemaal zelf doen’ en ‘centraal laten doen’ schuift verder op, waarbij die centrale plek binnen of buiten de organisatie kan liggen. Denk hierbij aan poolsecretariaten, servicedesks, notuleerservice én Virtual Assistants (VA). Mariëlle en Mirelle verzorgen een workshop over de toekomst als Virtual Assistant te verzorgen.

5 juni 2019: Online Business Women Live Event in Bussum (hele dag)

Het Online Business Women Live Event is een professioneel, luxe en chique event voor zakenvrouwen met een Online Business die het onmogelijke mogelijk willen maken. Jij wilt groeien en doorontwikkelen. Je weet dat er meer is dan uurtje-factuurtje en hard werken. Jij durft te investeren, in jezelf en in jouw Business. Jij durft een team te bouwen. Jij hebt Businessdromen en privédromen en je wilt ze allemaal waar maken. 

Je volgt op deze dag vier workshops die bijdragen aan je ondernemerschap. In deze workshops leer jij nieuwe business strategiën, leer jij kiezen en focussen, ontdek je alles over de juiste sales mindset, leer jij zichtbaar te zijn in de grote online wereld, leer jij je leiderschapsrol ontdekken en deze in te zetten en je leert hoe je samenwerkt in een team of deze opzet.

Mariëlle en Mirelle nemen je die dag mee in de wereld van de online samenwerkingen.

– Je leert hoe jij een team op kunt zetten;
– Hoe jij werk kunt uitbesteden en tegelijkertijd je Business kunt laten groeien;
– Je leert alles over de voordelen en de uitdagingen van het werken in teams.

Met als resultaat dat jij aan het eind van de workshop de samenwerkingsmogelijkheden voor je eigen Business op een rijtje kunt zetten en in actie kunt komen: jij kunt op professionele wijze bouwen aan samenwerkingen die jouw Business laten groeien.

Ontwikkelingen op scholen

Welles! Office Academy is bezig om het beroep Virtual Assistant onder de aandacht te brengen op scholen. Veel vervolgopleidingen in deze branche zijn toe aan vernieuwing, zeker op het gebied van online werken. Inmiddels zijn we een samenwerking aangegaan met het Albeda College in Rotterdam. Door middel van o.a. presentaties voor studenten die de opleiding tot secretaresse of management support volgen merken we dat er veel interesse en enthousiasme is.

Daarnaast werken we bij het Albeda Collega aan het nieuw te ontwikkelen keuzedeel Virtual Assistant en zullen we ook een groot deel van de uitvoering hiervan voor onze rekening nemen.

Presentaties die we onder meer hebben gehouden zijn:

14 februari 2019: Key Note Speakers bij het Event ‘Change is Yours’ van het Albeda College in Rotterdam (middag)

‘Sustainable solutions in office management en management support’
De afgelopen jaren is de beroepsomgeving van de management assistent sterk veranderd en de veranderingen zullen in hoog tempo blijven doorgaan. Om in deze sector duurzaam inzetbaar te blijven betekent het dat permanente scholing en ontwikkeling een noodzaak is geworden. Mariëlle en Mirelle zullen als Key Note Speakers meer vertellen over het vak Virtual Assistant.

16 mei 2019: Workshop Virtual Assistant voor studenten Management Support van het Albeda College. Laatste jaars studenten die al deels aan het werk zijn en in de praktijk al merken dat online werken in opkomst is.