Mariëlle en Mirelle inschakelen als sprekers

Mariëlle en Mirelle spreken regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en hun ervaringen. Wil je ons zien spreken? Hieronder een overzicht van evenementen waarop wij spreken.

Wil jij ons ook inschakelen als sprekers? Bel ons op: +31 172-263010 of mail naar info@wellesofficeacademy.com.

Ontwikkelingen op scholen

Welles! Office Academy is bezig om het beroep Virtual Assistant onder de aandacht te brengen op scholen. Veel vervolgopleidingen in deze branche zijn toe aan vernieuwing, zeker op het gebied van online werken. Inmiddels zijn we een samenwerking aangegaan met het Albeda College in Rotterdam. Door middel van o.a. presentaties voor studenten die de opleiding tot secretaresse of management support volgen merken we dat er veel interesse en enthousiasme is.

Daarnaast werken we bij het Albeda Collega aan het nieuw te ontwikkelen keuzedeel Virtual Assistant en zullen we ook een groot deel van de uitvoering hiervan voor onze rekening nemen.

Presentaties die we onder meer hebben gehouden zijn:

14 februari 2019: Key Note Speakers bij het Event ‘Change is Yours’ van het Albeda College in Rotterdam (middag)

‘Sustainable solutions in office management en management support’
De afgelopen jaren is de beroepsomgeving van de management assistent sterk veranderd en de veranderingen zullen in hoog tempo blijven doorgaan. Om in deze sector duurzaam inzetbaar te blijven betekent het dat permanente scholing en ontwikkeling een noodzaak is geworden. Mariëlle en Mirelle zullen als Key Note Speakers meer vertellen over het vak Virtual Assistant.

16 mei 2019: Workshop Virtual Assistant voor studenten Management Support van het Albeda College. Laatste jaars studenten die al deels aan het werk zijn en in de praktijk al merken dat online werken in opkomst is.