Wat biedt Welles! Office Academy?

Gaat jouw hart uit naar het ondersteunen van ondernemers of managers en heb je de term Virtual Assistant voorbij zien komen? Vraag je je af hoe je je hierin kan bekwamen of ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie opleiding voor jou! De opleiding voor startende Virtual Assistants is bedoeld voor Office Professionals die graag zelf aan de slag willen. Wij helpen je hiermee te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten.

Wij gaan heel praktisch aan de slag met wat er allemaal voor nodig is en voornamelijk in live-sessies. Juist omdat we al zoveel op afstand werken vinden we het belangrijk dat je contact legt met andere VA’s en op die manier ook je netwerk uitbreidt. Wij helpen je op te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten. Deze opleiding is voor het grootste deel ook geschikt als je als Virtual Assistant in loondienst wil werken of al werkt.

Onze opleiding en de Inspiratiesessies vinden plaats op het Smart Business Park, Kanaalweg 18 (gebouw C1 – te herkennen aan logo Coherent), 3526 KL Utrecht