Opleiding voor startende Virtual Assistants

Wij zullen een nieuwe opleiding gaan plannen in het najaar van 2020.

De opleiding voor startende Virtual Assistants bestaat uit 8 modules, verdeeld over 2 à 3 maanden, en is bedoeld voor Office Professionals/Virtual Assistants die graag zelf aan de slag willen. Wij helpen je hiermee te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten.

De online versie van onze opleiding vindt plaats via Zoom en de live-versie op ons kantooradres in Hazerswoude-Dorp. Hieronder vind je een overzicht van de modules en de data. Klik door naar uitgebreidere informatie per module.

Tussen de modules ben je actief bezig met met de online leeromgeving en je huiswerkopdrachten, waardoor je het geleerde direct in de praktijk brengt. Ook zullen Mariëlle en Mirelle je tussen de modules door begeleiden.

Om te bepalen of dit de juiste opleiding voor jou is, zal er een telefonische intake plaatsvinden. De maximale groepsgrootte is 10 personen.

Individuele coaching voor startende Virtual Assistants

Naast de opleiding voor startende Virtual Assistants is het ook mogelijk een individueel traject bij Welles! Office Academy te volgen. Samen met jou kijken we naar wat jij nodig hebt om te starten als Virtual Assistant.

Wij gaan heel praktisch aan de slag met wat er allemaal voor nodig is en werken online en/of in live-sessies. Wij helpen jou op te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten.  Alles wat je leert tijdens deze individuele coaching kun je niet alleen direct toepassen voor jezelf maar ook voor je (toekomstige) klanten.

Door middel van een intakegesprek inventariseren we jouw behoeften en stellen we een plan op. Afhankelijk van dit plan zullen ook de kosten worden berekend.

Neem contact met ons op via 0172-263200 of info@wellesofficeacademy.com.

Opzet opleiding voor startende Virtual Assistants

In deze eerste module delen Mariëlle Elsing en Mirelle Petit al hun ervaringen en expertise met jou over wat er komt kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf en het werken van Virtual Assistant/Online Office Professional. Daarnaast leer je welke online tools er zijn die het mogelijk maken efficiënter samen te werken met je klanten.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

Tijdens deze module ga je met Bernadette Vrijling aan de slag met Personal Branding. De rode draad in deze module ben jijzelf, verhelderend, soms confronterend, en altijd inspirerend om mee aan de slag te gaan.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

In deze introductiesessie voor websiteoptimalisatie gaat Manuela van Prooijen in 4 uur met je aan de slag met het veilig opzetten, beheren en beheren van je website.

Let op: in deze module leer je niet hoe je een website moet bouwen, maar wel aan welke voorwaarden een website moet voldoen.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

Als Virtual Assistant kun je niet zonder Social Media. Of het nu voor je eigen marketing is om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen of om social media werkzaamheden uit te voeren voor een van je klanten, je moet weten wat wel en wat niet werkt. Dylan Donia neemt je hierin mee en verzorgt deze praktische module.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

Tijdens deze interactieve module “Financieel inzicht door het opzetten van de basis boekhouding” leert winstadviseur Esther van der Meer van Meer over cijfers, jou, hoe door inzicht in de financiën, jij jezelf én jouw klant rust en vrijheid laat ervaren. Verder zal o.a. aandacht besteed worden aan ondernemersvoordelen en financieel inzicht. Bonus: we spelen een geldspel en maken daarbij een uitstapje naar Profit First.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

In deze module gaan we aan de slag met het opmaken van nieuwsbrieven in Mailchimp. Nicoline Edelman laat zien hoe je op een goede manier nieuwsbrieven kunt maken om zo jouw doelgroep van interessante en relevante informatie te voorzien.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

Super Remie neemt je mee op ontdekkingstocht in de wereld van Cybersecurity. Dit is natuurlijk van belang omdat je als Virtual Assistant/Online Office Professional voor het overgrote deel online bezig bent en hiermee te maken hebt.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

Sylvia Zitter neemt je mee in hoe je succesvol klanten kunt werven. Aan de hand van oefeningen ga je aan de slag met het voeren van verschillende gesprekken en je leert ook wat je vooral niet moet doen.

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

We sluiten deze opleiding af met een uitgebreide gezamenlijke lunch en uiteraard ontvang je een certificaat van je deelname aan deze opleiding. Als kers op het toetje laten we mooie profielfoto’s van je maken zodat je deze voor je personal branding kunt gebruiken

Datum en tijd:

Nog nader te bepalen in het najaar van 2020.

De totale investering voor de online versie van de opleiding voor startende VA’s bedraagt € 1.499,00, excl. 21% BTW.

Voor de live opleiding bedragen de kosten € 1.999,-, excl. 21% btw. Dit is incl. koffie, thee en lunch.