Hallo! Ik ben Mirelle (voor velen afgekort Mi)

48 jaar, moeder van 2 (bijna) volwassen kinderen en sinds 2014 ontzorg ik met veel plezier ondernemers als zelfstandig Virtual Assisant. Tot voor kort deed ik dat vanuit Elle Office Support samen met Mariëlle Elsing en per 1 juli 2020 doe ik dat volledig zelfstandig, maar niet alleen, vanuit Welles Office. Ik help ondernemers zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap én willen veel liever met hun passie bezig zijn. En daar biedt Welles Office een helpende hand. Mijn passie is namelijk ontzorgen! Je kunt mij inschakelen als Virtual Assistant, Personal Assistant en op projectbasis. Ik haal veel voldoening uit de samenwerking met ondernemers en werk hard aan het vertrouwen dat zij écht zaken aan mij kunnen overlaten.

Ook voor het optimaliseren van het secretariaat kun je mij inzetten. Ik breng in kaart wat er goed gaat, wat er beter kan en hoe de onderlinge samenwerking verloopt. Op basis hiervan breng ik een advies uit en kan ik helpen met de implementatie.

Als ik mezelf zou moeten beschrijven: spin in het web, vakkundig, praktisch, flexibel, betrouwbaar, troubleshooter, communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en besluitvaardig.

Inmiddels ben ik een team om heen aan het vormen waardoor de mogelijkheden en service nog beter worden. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via mirelle@wellesoffice.com.

Welles Team

Mirelle Petit

Mirelle Petit

Eigenaar Welles Office & Academy, auteur, spreker, ontzorgt andere ondernemers

m: 06-30646883
e: mirelle@wellesoffice.com

Sylvia Zitter

Sylvia Zitter

Virtual Assistant bij Welles en eigenaar S.A. Facility Services en So My Vintage

m: 06-30104637
e: sylvia@wellesoffice.com

In 2018 is de Welles Office Academy opgericht. Via de Academy delen wij ervaringen en expertise. Dit doen wij in samenwerking met gespecialiseerde partners in 8 verschillende modules voor onze opleiding voor startende Virtual Assistants. Daarnaast organiseren wij regelmatig Inspiratiesessies en andere interessante workshops. Wij hopen hiermee andere Virtual Assistants op de goede weg te helpen en met veel plezier hun business te starten.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via academy@wellesoffice.com.

Mirelle inschakelen als spreker

Mirelle spreekt regelmatig op events en bijeenkomsten over het vak Virtual Assistant en haar ervaringen als ondernemer. Zij spreekt o.a. voor JobOn, de Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners en diverse netwerkbijeenkomsten.

Op 24 juni 2020 heeft er een groot landelijk webinar plaatsgevonden voor de Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners. Nieuwsgierig naar de inhoud? Je kunt het webinar hieronder terugkijken.

Interesse om Mirelle in te schakelen als spreker? Bel dan met 06-30646883 of stuur een mailtje naar mirelle@wellesoffice.com!

Samenwerkingen met scholen

Mirelle verzorgt ook regelmatig gastlessen op scholen om studenten kennis te laten maken met het vak Virtual Assistant. O.a. bij het Albeda Collega en MBO Rijnland. Dit heeft er inmiddels in geresulteerd dat Mirelle deel uitmaakt van adviescommissies en daarnaast ingeschakeld wordt om mee te denken om dit vak in verschillende opleidingen opgenomen te krijgen als keuzevak.