Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Mariëlle, Mirelle en Cristel.

Sinds een aantal jaar ontzorgen wij met veel plezier ondernemers vanuit Elle Office Support. Wij helpen zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap. En daar biedt Elle Office Support een helpende hand.

Wij worden regelmatig gevraagd om advies en begeleiding door mensen in dit vak. Daarom hebben we besloten de Welles! Office Academy op te richten en zo onze ervaringen en expertise te delen. Dit doen wij in samenwerking met onze gespecialiseerde partners én een aantal van onze klanten. Wij hopen hiermee andere Virtual Assistants op de goede weg te helpen en net zoveel plezier uit het werk te halen als wij doen.

Wil je meer informatie of heb je vragen over inschrijvingen, neem dan contact op via 0172-263200 of via info@wellesofficeacademy.nl

Mirelle Petit

Bel met Mirelle

+ 31 630646883

Mariëlle Elsing

Bel met Mariëlle

+ 31 624308042

Bel met Cristel

+ 31 172-263200

Leuke feitjes

Mariëlle en Mirelle zijn al heel lang vriendinnen en hebben samen Elle Office Support en de Welles! Office Academy opgericht. Dat samenwerken met een vriendin goed kan werken lees je in dit leuke artikel in de VIVA!