Hallo! Ik ben Mirelle!

Sinds 2014 ontzorg ik met veel plezier ondernemers. Tot voor kort deed ik vanuit Elle Office Support en vanaf 1 juli 2020 vanuit Welles Office. Ik help ondernemers zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap én willen veel liever met hun passie bezig zijn. En daar biedt Welles Office een helpende hand. Mijn passie is namelijk ontzorgen! Je kunt mij inschakelen als Virtual Assistant, Personal Assistant en op projectbasis.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via mirelle@wellesoffice.com.

In 2018 is de Welles Office Academy opgericht. Via de Academy delen wij ervaringen en expertise. Dit doen wij in samenwerking met gespecialiseerde partners in 8 verschillende modules. Wij hopen hiermee andere Virtual Assistants op de goede weg te helpen en met veel plezier hun business te starten.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via academy@wellesoffice.com.

Mirelle inschakelen als spreker

Mirelle spreekt ook regelmatig op scholen, events, en bijeenkomsten over het vak Virtual Assistant en haar ervaringen als ondernemer. Zij spreekt o.a. voor JobOn, Albeda College en diverse netwerkbijeenkomsten.

Op 24 juni 2020 heeft er een groot landelijk webinar plaatsgevonden voor de Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners. Nieuwsgierig naar de inhoud? Je kunt het webinar hieronder terugkijken.

Bel met Mirelle

+ 31 630646883