Hallo! Ik ben Mirelle!

Sinds 2014 ontzorg ik met veel plezier ondernemers. Tot voor kort deed ik vanuit Elle Office Support samen met Mariëlle Elsing en per 1 juli 2020 doe ik dat volledig zelfstandig vanuit Welles Office. Ik help ondernemers zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap én willen veel liever met hun passie bezig zijn. En daar biedt Welles Office een helpende hand. Mijn passie is namelijk ontzorgen! Je kunt mij inschakelen als Virtual Assistant, Personal Assistant en op projectbasis. Ik haal veel voldoening uit de samenwerking met ondernemers en werk hard aan het vertrouwen dat zij écht zaken aan mij kunnen overlaten.

Als ik mezelf in een paar zou moeten beschrijven: spin in het web, vakkundig, flexibel, betrouwbaar, troubleshooter, communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en besluitvaardig.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via mirelle@wellesoffice.com.

In 2018 is de Welles Office Academy opgericht. Via de Academy delen wij ervaringen en expertise. Dit doen wij in samenwerking met gespecialiseerde partners in 8 verschillende modules. Wij hopen hiermee andere Virtual Assistants op de goede weg te helpen en met veel plezier hun business te starten.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 06-30646883 of via academy@wellesoffice.com.

Mirelle inschakelen als spreker

Mirelle spreekt regelmatig op events en bijeenkomsten over het vak Virtual Assistant en haar ervaringen als ondernemer. Zij spreekt o.a. voor JobOn, de Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners en diverse netwerkbijeenkomsten.

Op 24 juni 2020 heeft er een groot landelijk webinar plaatsgevonden voor de Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners. Nieuwsgierig naar de inhoud? Je kunt het webinar hieronder terugkijken.

Interesse om Mirelle in te schakelen als spreker? Bel dan met 06-30646883 of stuur een mailtje naar mirelle@wellesoffice.com!

Spreken op scholen

Mirelle spreekt ook op scholen om studenten kennis te laten maken met het vak Virtual Assistant. Op 29 oktober 2020 verzorgt zij een gastles voor eerstejaars studenten aan de opleiding Management Assistent van het Albeda College in Rotterdam. Deze gastles zal zowel live als online worden gepresenteerd.

In het najaar van 2020 verzorgt Mirelle diverse presentaties voor studenten aan de opleiding Office Assistant voor het MBO Rijnland in Leiden.

Bel met Mirelle

+ 31 630646883