Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Mariëlle, Mirelle en Cristel

Sinds een aantal jaar ontzorgen wij met veel plezier ondernemers vanuit Elle Office Support. Wij helpen zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Veel ondernemers zijn druk bezig met het verwerven van nieuwe klanten en hebben te weinig tijd of geen affiniteit met alle randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap. En daar biedt Elle Office Support een helpende hand.

Wij worden regelmatig gevraagd om advies en begeleiding door mensen in dit vak. Daarom hebben we besloten de Welles! Office Academy op te richten en zo onze ervaringen en expertise te delen. Dit doen wij in samenwerking met onze gespecialiseerde partners én een aantal van onze klanten. Wij hopen hiermee andere Virtual Assistants op de goede weg te helpen en net zoveel plezier uit het werk te halen als wij doen.

Wil je meer informatie of heb je vragen over inschrijvingen, neem dan contact op via 0172-263200 of via info@wellesofficeacademy.nl

Mirelle Petit

Bel met Mirelle

+ 31 630646883

Mariëlle Elsing

Bel met Mariëlle

+ 31 624308042

Bel met Cristel

+ 31 172-263200

Leuke feitjes

Mariëlle en Mirelle zijn al heel lang vriendinnen en hebben samen Elle Office Support en de Welles! Office Academy opgericht. Dat samenwerken met een vriendin goed kan werken lees je in dit leuke artikel in de VIVA!

Mirelle heeft het eerste boek in Nederland geschreven over wat het vak van Virtual Assistant inhoudt. In de zomer van 2018, tijdens haar vakantie, was Mirelle bezig te schrijven voor de modules van de opleiding voor Virtual Assistants. Tijdens dat schrijfproces is het boek ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’ ontstaan en een half jaar later heeft zij het boek in eigen beheer uitgegeven. Nieuwsgierig naar het boek? Je kunt het hier bestellen.

Cristel Nas als Virtual Assistant in loondienst werkt bij Elle Office Support. Cristel bedient naar volle tevredenheid haar eigen klanten en vindt het super om in een virtueel team te werken.

Welles! Office Academy organiseert is samenwerking met Office Heroes, Weblish, Nicoline’s Office en Support by Yvonne 1 keer per kwartaal de VA Meet Up. Ons doel is om met alle Virtual Assistants en WebAssistants op een gezellige en actieve manier lol met elkaar te hebben, elkaar beter te leren kennen en te netwerken. Meld je aan bij onze Facebook groep Va Meet Up en blijf op de hoogte van deze ‘anders dan anders’ netwerkbijeenkomst!