Sinds 2014 ben ik zelfstandig Virtual Assistant en ondersteun andere ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coach en leid ik andere VA’s op. Ik ben in 2020 gestart met de podcast Follow Mi. In deze podcast deel ik verhalen over (online samenwerken). Dit doe ik door mijn ervaringen te delen en interviews te houden met klanten en andere ondernemers. Mijn missie is mede om het online samenwerken meer onder de aandacht te brengen en mensen te laten weten dat samenwerken met een VA je bedrijf kan helpen te groeien én hoe leuk dat is! Daarnaast is het interessant om te weten wat andere ondernemers doen en de mensen achter de bedrijven te leren kennen. Deze podcast is voor ondernemers door ondernemers!

Iedere 2 weken deel ik op vrijdag een podcast. Ik hoop natuurlijk dat jullie mij gaan volgen en wellicht kunnen wij ook een interessant gesprek voeren. Laat het mij vooral weten!

Klik op één van onderstaande iconen om de podcasts in jouw favoriete podcast app te beluisteren. Leuk als je je abonneert of mij gaat volgen!

 • Spotify

  Klik hier om mijn podcast op Spotify tebeluisteren!

 • Apple Music

  Klik hier om mijn podcast op Apple Music tebeluisteren!

 • Springcast

  Klik hier om mijn podcast op Springcast tebeluisteren!

Follow mi

Sinds 2014 ben ik zelfstandig Virtual Assistant en ondersteun andere ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coach en leid ik andere VA’s op. Ik ben in 2020 gestart met de podcast Follow Mi. In deze podcast deel ik verhalen over online samenwerken. Dit doe ik door mijn ervaringen te delen en interviews te houden met klanten en andere mensen met wie ik samenwerk. Mijn missie is om het online samenwerken meer onder de aandacht te brengen en mensen te laten weten dat samenwerken met een VA je bedrijf kan helpen te groeien én hoe leuk dat is! Inmiddels ben ik ook in gesprek met verschillende scholen om het vak Virtual Assistant in het programma van hun opleidingen te brengen zodat ook de jongeren dit vak kunnen leren. Zij hébben de toekomst!

Iedere week deel ik op vrijdag een podcast. Ik hoop natuurlijk dat jullie mij gaan volgen en wellicht kunnen wij ook interessante gesprekken hierover voeren. Laat het mij vooral weten!

Klik op één van onderstaande iconen om de podcasts in jouw favoriete podcast app te beluisteren. Leuk als je je abonneert of mij gaat volgen!

 • Spotify

  Klik hier om mijn podcast op Spotify tebeluisteren!

 • Apple Music

  Klik hier om mijn podcast op Apple Music tebeluisteren!

 • Springcast

  Klik hier om mijn podcast op Springcast tebeluisteren!

Follow mi
Scroll naar boven

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op de groene button "Akkoord".

Cookie instellingen

Hieronder kun je aangeven wat voor soort cookies je wilt toestaan op deze website. Klik op de "Bewaar cookie-instellingen" om je keuze te bevestigen.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.