Sinds 2014 ben ik zelfstandig Virtual Assistant en ondersteun andere ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coach en leid ik andere VA’s op. Ik ben in 2020 gestart met de podcast Follow Mi. In deze podcast deel ik verhalen over online samenwerken. Dit doe ik door mijn ervaringen te delen en interviews te houden met klanten en andere mensen met wie ik samenwerk. Mijn missie is om het online samenwerken meer onder de aandacht te brengen en mensen te laten weten dat samenwerken met een VA je bedrijf kan helpen te groeien én hoe leuk dat is! Inmiddels ben ik ook in gesprek met verschillende scholen om het vak Virtual Assistant in het programma van hun opleidingen te brengen zodat ook de jongeren dit vak kunnen leren. Zij hébben de toekomst!

Iedere week deel ik op vrijdag een podcast. Ik hoop natuurlijk dat jullie mij gaan volgen en wellicht kunnen wij ook interessante gesprekken hierover voeren. Laat het mij vooral weten!

Klik op één van onderstaande iconen om de podcasts in jouw favoriete podcast app te beluisteren. Leuk als je je abonneert of mij gaat volgen!

 • Spotify

  Klik hier om mijn podcast op Spotify tebeluisteren!

 • Apple Music

  Klik hier om mijn podcast op Apple Music tebeluisteren!

 • Springcast

  Klik hier om mijn podcast op Springcast tebeluisteren!

Follow mi

Sinds 2014 ben ik zelfstandig Virtual Assistant en ondersteun andere ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coach en leid ik andere VA’s op. Ik ben in 2020 gestart met de podcast Follow Mi. In deze podcast deel ik verhalen over online samenwerken. Dit doe ik door mijn ervaringen te delen en interviews te houden met klanten en andere mensen met wie ik samenwerk. Mijn missie is om het online samenwerken meer onder de aandacht te brengen en mensen te laten weten dat samenwerken met een VA je bedrijf kan helpen te groeien én hoe leuk dat is! Inmiddels ben ik ook in gesprek met verschillende scholen om het vak Virtual Assistant in het programma van hun opleidingen te brengen zodat ook de jongeren dit vak kunnen leren. Zij hébben de toekomst!

Iedere week deel ik op vrijdag een podcast. Ik hoop natuurlijk dat jullie mij gaan volgen en wellicht kunnen wij ook interessante gesprekken hierover voeren. Laat het mij vooral weten!

Klik op één van onderstaande iconen om de podcasts in jouw favoriete podcast app te beluisteren. Leuk als je je abonneert of mij gaat volgen!

 • Spotify

  Klik hier om mijn podcast op Spotify tebeluisteren!

 • Apple Music

  Klik hier om mijn podcast op Apple Music tebeluisteren!

 • Springcast

  Klik hier om mijn podcast op Springcast tebeluisteren!

Follow mi
Scroll naar top