Wat biedt Welles Office Academy?

Opleiding voor startende Virtual Assistants

Gaat jouw hart uit naar het ondersteunen van ondernemers of managers en heb je de term Virtual Assistant voorbij zien komen? Een Virtual Assistant ondersteunt en ontzorgt andere ondernemers op afstand bij de dagelijkse werkzaamheden. Het mooie van zelfstandig op afstand werken is dat je de vrijheid hebt om te bepalen wanneer en waar je werkt. Het grote voordeel voor de ondernemer, jouw klant, is dat er geen extra kosten zijn voor kantoorruimte, laptop en dat soort zaken. Bovendien heeft de ondernemer vaak geen werk voor 40 uur per week, maar wel de flexibiliteit van een Virtual Assistant nodig. Steeds meer ondernemers ontdekken dan ook de voordelen van het inschakelen van een Virtual Assistant en wordt de vraag hiernaar steeds groter.

Vraag je je af hoe je je hierin kan bekwamen of ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie opleiding voor jou! De opleiding voor startende Virtual Assistants is bedoeld voor Office Professionals die graag zelf aan de slag willen. Wij gaan heel praktisch aan de slag met wat er allemaal voor nodig is en werken voornamelijk in live-sessies. Juist omdat we al zoveel op afstand werken vinden we het belangrijk dat je contact legt met andere VA’s en op die manier ook je netwerk uitbreidt. Wij helpen je op te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten. En weet je wat het mooiste is? Alles wat je leert tijdens deze opleiding kun je niet alleen direct toepassen voor jezelf maar ook voor je (toekomstige) klanten. Alle ondernemers hebben te maken met de onderwerpen die we behandelen tijdens de modules. Win-win dus!

Op 17 september 2021 start er weer een nieuwe live groep. De opleiding vindt plaats bij Heeren van Molenstaete, H. Kamerlingh Onnesweg 5, 2408 AX  in Alphen aan den Rijn. 

Learning with Mi programma: Business Coach voor (startende) Virtual Assistants

Voor wie liever 1-op-1 aan de slag gaat, is het ook mogelijk Mirelle in te schakelen als Business Coach > het Learning with Mi programma. Samen met jou kijken we naar wat jij nodig hebt om te starten óf verder te optimaliseren als Virtual Assistant.

Wij gaan heel praktisch aan de slag met wat er allemaal voor nodig is en werken online en/of in live-sessies. Wij helpen jou op te starten en te zorgen dat je met vertrouwen deze stap kunt gaan zetten.  Alles wat je leert tijdens deze individuele coaching kun je niet alleen direct toepassen voor jezelf maar ook voor je (toekomstige) klanten.

Door middel van een intakegesprek inventariseren we jouw behoeften en stellen we een plan op. Afhankelijk van dit plan zullen ook de kosten worden berekend.

Neem contact met ons op via 06-30646883 of academy@wellesoffice.com

Testimonials ex-deelnemers opleiding voor startende Virtual Assistants

De VA opleiding van Welles Office Academy is praktisch van opzet. Alles aspecten die voorbij komen in het vak, komen modulair aan de orde. En ook buiten de modules om is Mirelle altijd bereid om vragen te beantwoorden of te helpen als je het even niet meer weet. Dus als je overweegt om de stap te zetten naar VA dan is de opleiding van Welles een absoluut aanrader!

De begeleiding en het contact met de mede cursisten. Gezamenlijk aan een opleiding werken verbindt, enthousiasmeert en stimuleert. Vooral het elkaar zien en de ervaringen met elkaar delen gaven deze opleiding voor mij een positieve boost om het doel van een eigen bedrijf opzetten te behalen.

De hoeveelheid aan duidelijke en benodigde informatie op alle vlakken, die nodig zijn bij het VA vak. Flink aantal tools en tips meegekregen wat helpt met het uitstippelen van het pad en bij het realiseren van het doel; VA. De fijne sessies met Mirelle en Mariëlle en de docenten, allemaal mensen uit de praktijk en met veel kunde over hun vak, hebben me erg geïnspireerd en gemotiveerd.

De opleiding tot Virtual Assistent laat je kennismaken met alle facetten van het ondernemerschap en het virtueel assisteren op een hele prettige, toegankelijke manier. Wat voor mij het meest waardevol was aan de opleiding was het feit dat ik merkte dat mijn kennis en ervaring wellicht wat stoffig waren, maar nog steeds relevant.

‘Ik heb een 1 op 1 trainingstraject voor Virtual Assistants gevolgd bij Mirelle. Het was ontzettend leuk en leerzaam. Ze heeft alles goed voor elkaar o.a. met een heldere en mooie online leeromgeving. Ik vind het super tof om te zien hoe ze vanuit haar passie iets heeft ontwikkelt waarmee zij haar kennis, liefde en passie voor het vak kan overdragen.

Door een leuke samenkomst van omstandigheden ben ik ingestroomd in de pilot opleidingsgroep van Welles Office Academy. Ik heb hier aan een aantal zeer waardevolle modules mee gedaan, onder meer personal branding, jouw financiën en online zichtbaarheid.
Een mooi voorbeeld van blended learning; een online leeromgeving, maar voor mij nog veel belangrijker live bijeenkomsten. Naast enthousiaste en betrokken trainers, is dat de plek waar je connectie maakt met mede-cursisten en wissel je ervaringen en meningen uit, onvervangbaar door alleen online. Door deze bijeenkomsten en de hartelijke persoonlijkheden van Mirelle en Mariëlle die ieder een goed lopende business gunnen en altijd voor je klaar staan, heb ik weer stappen kunnen maken en ben ik weer gegroeid in mijn VA-schap.

Testimonial Ella van Zaal

Oud deelnemer aan de opleiding voor startende Virtual Assistants: Ella van Zaal

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 12 juli 2019

Testimonial Magda The

Oud deelnemer aan de opleiding voor startende Virtual AssistantsMagda The

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 12 juli 2019

Testimonial Jessica Solcer

Oud deelnemer aan de opleiding voor startende Virtual AssistantsJessica Solcer

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 12 juli 2019

Testimonial Annemarie Turenhout

Oud deelnemer aan de opleiding voor startende Virtual AssistantsAnnemarie Turenhout

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 12 juli 2019

Testimonial Francisca Laport

Testimonial Francisca Laport, ex-deelnemer opleiding voor Virtual Assistants 2019

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 24 mei 2019

Testimonial Cristel Nas

Testimonial Cristel Nas, ex-deelnemer opleiding voor Virtual Assistants 2019

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 24 mei 2019

Testimonial Daphne Ritmeester

Testimonial Daphne Ritmeester, ex-deelnemer opleiding voor Virtual Assistants 2019

Geplaatst door Welles Office Academy op Vrijdag 24 mei 2019

Inspiratiesessies

Op regelmatige basis verzorgen wij, in samenwerking met een aantal van onze klanten en relaties, Inspiratiesessies voor Office Professionals. De onderwerpen zijn uiteenlopend en actueel. Kijk hier voor meer informatie.

Just ask Mi sessies

Iedere 2 weken  op woensdagochtend van 10.00-11.00 uur verzorgt Mirelle een Just ask Mi sessie. Tijdens deze sessies beantwoordt zij alle vragen die jij als (startende) Virtual Assistant hebt. Of het nou gaat over het gebruiken van verschillende online tools, welke documenten je nodig hebt voor je bedrijf, do’s en dont’s of andere zaken waar jij tegenaan loopt, Mirelle help je graag verder. En als zij je niet kan helpen, verwijst zij je graag door naar iemand uit mijn veelzijdige netwerk. Laten we van elkaar leren! De eerste sessie vindt online plaats op 9 september en kost je helemaal niets! Just ask Mi:-)

Klik hier voor meer informatie

VA Wall

Groep opleiding voor startende Virtual Assistants januari 2020
Groep opleiding voor startende Virtual Assistants april 2019
Groep opleiding startende VA's april 2019
Groep opleiding voor startende Virtual Assistants januari 2019