Module 1: Het opzetten van je eigen bedrijf als Virtual Assistant

Als je eenmaal hebt besloten om je eigen bedrijf als Virtual Assistant op te starten, is er een aantal belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Heb jij bijvoorbeeld al een leuke bedrijfsnaam of is je businessplan al uitgeschreven? En niet te vergeten: je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en een zakelijke rekening openen. Dit zijn slechts een aantal belangrijke zaken die je aan je “to do” lijstje kunt toevoegen.

Mirelle Petit heeft veel werkervaring en is sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Zij is het bewijs dat je succesvol je eigen bedrijf kunt opstarten als (Virtual) Assistant. Natuurlijk vergt dit tijd, inzet en energie. Maar Mirelle kan je meegeven dat het ook ontzettend veel energie geeft. Graag deelt zij haar energie met jou voor het opstarten van je eigen bedrijf.

In deze eerste module: Het opstarten van je eigen bedrijf als Virtual Assistant neemt Mirelle je mee bij wat er allemaal komt kijken om daadwerkelijk te gaan starten. In deze module komt, naast bovengenoemde zaken, o.a. aan bod:

– Het inrichten van je (virtuele) werkplek
– Efficiënt gebruik van verschillende online tools
– Wat kun je verwachten van het werken als Virtual Assistant/Online Office Professional.

Uiteraard wordt er ook aandacht besteedt aan de AVG.

Datum: vrijdag 17 september 2021 van 10.00-16.00 uur 

Locatie: Heeren van Molenstaete, H. Kamerlingh Onnesweg 5, 2408 AX  in Alphen aan den Rijn