Module 5: Financieel inzicht door het opzetten van een goede basis boekhouding

In deze module van de Welles! Office Academy gaan we het hebben over het voeren van een financiële administratie, ook wel boekhouding genoemd.

Voor je eigen bedrijf dien je natuurlijk een boekhouding te voeren. Klein of groot, cijfertjes komen erbij kijken. Wanneer je daarnaast jouw klant ook real-time inzicht in de cijfers kunt geven, maak je jezelf van enorme waarde. De klant, de ondernemer, wil namelijk het liefst op elk moment van de dag weten hoe hij ervoor staat, hoeveel geld er nog is en of de gestelde doelen zijn gehaald. Sommige ondernemers besteden dit uit aan een boekhouder en voor sommige behoort de boekhouding (deels) tot het eigen takenpakket.

Tijdens deze interactieve module “Financieel inzicht door het opzetten van de basis boekhouding” leert winstadviseur Esther van der Meer van Meer over cijfers, jou, hoe door inzicht in de financiën, jij jezelf én jouw klant rust en vrijheid laat ervaren. Verder zal o.a. aandacht besteed worden aan ondernemersvoordelen en financieel inzicht. Bonus: we spelen een geldspel en maken daarbij een uitstapje naar Profit First.

Datum: vrijdag 12 november 2021 van 10.00-14.00 uur.

Locatie: Heeren van Molenstaete, H. Kamerlingh Onnesweg 5, 2408 AX  in Alphen aan den Rijn