Welles! workshops voor ondernemers

Welles! Office Academy organiseert, in samenwerking met haar relaties, regelmatig interessante workshops voor ondernemers.

Er zijn zoveel zaken van belang als je ondernemer bent. Wij onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben en faciliteren workshops bij ons op kantoor in Hazerswoude-Dorp. Hieronder vind je de workshops die wij de komende maanden faciliteren. 

Mocht je zelf een interessante workshop hebben die je door ons wilt laten faciliteren bel ons dan graag op 0172-263200. 

Workshop ‘Samenwerken’ door Marjolein van der Linden

De Workshop ‘Samenwerken’ wordt verzorgd door Marjolein van der Linden van Office Heroes

Een van de sleutels naar ondernemerssucces ligt in samenwerking. Alles alleen doen leidt in de eerste plaats tot onnodige stress: Je bent immers niet overal even goed in, waardoor jij je opdrachtgever niet optimaal kunt helpen en de opdracht je veel energie kost. Door samen te werken met anderen die jouw talenten aanvullen, ontstaat er een ijzersterk aanbod voor jullie opdrachtgevers.

Regelmatig hoor ik “Ja maar, als ik dat ga doen, kennen mijn collega’s mijn opdrachtgever en raak ik die misschien wel kwijt!” Als dat al gebeurt, heb je de verkeerde partners uitgekozen, maar ik kan je verzekeren dat dit maar zelden gebeurt. Goede samenwerkingen zijn gebaseerd op wederzijds respect voor zowel de talenten als de  opdrachtgevers van de ander. Het gaat erom elkaar te versterken, waardoor alle partners, als het goed is, beter presteren en dus betere bedrijfsresultaten behalen.

Tijdens deze interactieve workshop leer je uit te gaan van ieders competenties om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Aan de hand van een business case ga je in groepjes aan de gang met de opdracht, waarbij het van belang is dat ieder dát deel van de opdracht oppakt waar hij/zij het beste in is. We bespreken de opdrachten met elkaar, je krijgt feedback van zowel je mede-cursisten als van mij en na afloop weet je hoe je een samenwerking helder opzet en in korte tijd een werkbaar plan kunt neerzetten.

Over Marjolein & Office Heroes
Marjolein helpt ondernemers bij het ondernemen, of dat nu bij de start, uitbreiding of zelfs afbouw van de onderneming is. Van simpelweg de administratie opzetten tot efficiënt werken en strategie planning. Al deze dingen doet zij niet alleen, maar met een aantal gespecialiseerde partners, zodat de opdrachtgever altijd voor hem/haar het beste krijgt. Met Office Heroes biedt Marjolein freelance ondersteuners een hecht netwerk van ervaren collega’s, waarbinnen we elkaar ondersteunen in het ondernemerschap en opdrachten uitwisselen. In de loop van 2019 komt er een heel nieuw aanbod van praktische workshops, live en online. Office Heroes & Welles! is ook zo’n combinatie die ijzersterk kan uitpakken, ook voor jou!

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op donderdag 21 november in de middag van 14:00 uur tot 17:00 uur in Dorpshuis ‘De Juffrouw’, Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-dorp (kantoor Welles! Office Academy op de 1e verdieping).

Kosten

Deze workshop word je aangeboden voor de prijs van € 64,- exclusief BTW.

Aantal deelnemers       

De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers per groep.