Welles! workshops voor ondernemers

Welles! Office Academy organiseert, in samenwerking met haar relaties, regelmatig interessante workshops voor ondernemers.

Er zijn zoveel zaken van belang als je ondernemer bent. Wij onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben en faciliteren workshops bij ons op kantoor in Hazerswoude-Dorp. Hieronder vind je de workshops die wij de komende maanden faciliteren. 

Mocht je zelf een interessante workshop hebben die je door ons wilt laten faciliteren bel ons dan graag op 0172-263200. 

Workshop ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’

De Workshop ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’ wordt verzorgd door Mirelle Petit en Mariëlle Elsing

Gaat jouw hart uit naar het ondersteunen van ondernemers of managers en heb je de term Virtual Assistant voorbij zien komen? Een Virtual Assistant ondersteunt en ontzorgt andere ondernemers op afstand bij de dagelijkse werkzaamheden. Het mooie van zelfstandig op afstand werken is dat je de vrijheid hebt om te bepalen wanneer en waar je werkt. Bovendien heeft de ondernemer vaak geen werk voor 40 uur per week, maar wel de flexibiliteit van een Virtual Assistant nodig. Steeds meer ondernemers ontdekken dan ook de voordelen van het inschakelen van een Virtual Assistant en wordt de vraag hiernaar steeds groter.

Qua werkzaamheden kun je bijvoorbeeld denken aan: email- en agendabeheer, planning, financiële administratie, onderhoud en beheer van websites en social media. Deze werkzaamheden passen vooral bij een Virtual Assistant die zich met Office Management bezighoudt, maar je kunt natuurlijk ook een andere expertise kiezen. Denk bijvoorbeeld aan technische Virtual Assistants die zich vooral bezighouden met het maken van websites en online leeromgevingen. Of misschien ligt jouw hart wel meer bij communicatie en online marketing. Hierin keuzes maken is belangrijk, want je kunt gewoonweg niet overal in goed zijn. Doe vooral waar jij blij van wordt. De markt ligt voor je open!

Wil jij meer weten over dit beroep van de toekomst? Laat je dan door Mirelle en Mariëlle meenemen op hun reis. Zij vertellen je alle ins en outs van het vak.

Een klein stukje geschiedenis: Mariëlle Elsing en Mirelle Petit zijn in 2015 gestart met hun onderneming Elle Office Support. Zij werken dagelijks voor een groot aantal ondernemers als Virtual Assistant. De ervaringen die zij opdoen als Virtual Assistants én de toenemende vraag van aankomende Virtual Assistants om informatie, hebben ertoe geleid dat deze kennis is omgezet in de opleiding voor startende Virtual Assistants. Daarnaast neemt de vraag van ondernemers naar Virtual Assistants steeds meer toe. Dus pak je kans en ga het gewoon doen! Mariëlle en Mirelle hebben er geen moment spijt van.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op donderdag 18 juni 2020 in de middag van 13:00 uur tot 16:00 uur in Dorpshuis ‘De Juffrouw’, Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-dorp (kantoor Welles! Office Academy op de 1e verdieping).

Kosten

Deze workshop word je aangeboden voor de prijs van € 24,95 excl. 21% btw.