Welles! workshops voor ondernemers

Welles! Office Academy organiseert, in samenwerking met haar relaties, regelmatig interessante workshops voor ondernemers.

Er zijn zoveel zaken van belang als je ondernemer bent. Wij onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben en faciliteren deze workshops graag. 

Mocht je zelf een interessante workshop hebben die je door ons wilt laten faciliteren bel ons dan graag op 06-30646883 of via academy@wellesoffice.com

Interactieve sessie: ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’

Op woensdag 26 augustus  van 10.00-11.30 uur verzorgt Mirelle Petit een interactieve sessie ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’

Het beroep Virtual Assistant (VA) is in opkomst en zeker nu we te maken hebben met de gevolgen van de Corona-crisis. Een Virtual Assistant ondersteunt ondernemers en midden en kleinbedrijven bij de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan agenda- en emailbeheer, onderhoud website en social media, ondersteuning financiële administratie, organiseren van evenementen, etc. Al die zaken waar ondernemers geen tijd of geen zin in hebben, maar wel moeten gebeuren. Door het ontzorgen van de ondernemer kan deze zich meer bezighouden met zijn of haar passie. Maar denk ook bijvoorbeeld aan de Office-Manager die op afstand de werkzaamheden verricht. Die als spin in het web zorgt dat de directie nergens meer aan hoeft te denken en op deze manier ontzorgt. Steeds meer bedrijven kijken nu ook naar deze mogelijkheden en zien hier de voordelen van in. Een VA is niet per definitie een ZZP-er maar kan ook in loondienst werken en hun manager/leidinggevende ondersteunen.

​In 2014 heeft Mirelle Petit besloten de stap naar het ondernemerschap te zetten en sindsdien ontzorgt zij met veel plezier ondernemers. Zij helpt hen zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun core business. Regelmatig geeft zij ook advies en begeleiding aan mensen in dit vak. In 2018 is de Welles! Office Academy opgericht. Door middel van de opleiding van startende Virtual Assistants,  Inspiratiesesssies en Workshops/Interactieve sessies helpt zij andere Virtual Assistants op weg om met net zoveel plezier dit werk uit te voeren als zij doet. Dit doet zij in samenwerking met gespecialiseerde partners.

In 2019 heeft Mirelle het boek ‘Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?’ geschreven. Met het schrijven van dit boek wil zij meer bekendheid geven aan het vak Virtual Assistant. Er vindt een verschuiving plaats in de ondersteunende beroepen en functies, zoals secretaresse, waardoor er steeds meer behoefte is aan VA’s en meer informatie over het vak.

Tijdens deze interactieve sessie zal Mirelle haar ervaringen delen over het vak en is er volop ruimte om vragen te stellen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze interactieve sessie.

Datum en tijd: woensdag 26 augustus 2020 van 10.00-11.30 uur. Deze sessie vindt online plaats via Zoom.